Orientacions pràctiques per a la millora de la Geometria

A l’últim Quadern d’avaluació publicat pel Departament d’Ensenyament, a més d’un interessant anàlisi de la prova de competències bàsiques aplicades anualment als alumnes de 4t d’ESO, apareix un capítol amb propostes per millorar l’ensenyament de Geometria a l’ESO, un bloc temàtic que s’ha mostrat com el punt feble dels resultats dels alumnes catalans en les proves dels últims anys.

El document, titulat “Orientacions pràctiques per a la millora de la Geometria” i escrit per l’Anton Aubanell, “assenyala possibles línies de millora i, per l’altre, concretant aquestes línies, aporta una mostra d’activitats d’aula que responen a un enfocament reflexiu, constructiu, experimental i contextualitzat del treball geomètric i que es descriuen molt breument“.

Com a complement de les Orientacions pràctiques per a la millora de la Geometria, dins de la pàgina de la XTEC s’ha creat un espai web on aquestes activitats, classificades segons els blocs curriculars, es desenvolupen amb més detall. Captura de pantalla 2015-05-30 a les 21.09.16

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s