XI Jornada d’Eduacació Matemàtica

Cinc mestres de l’escola vam tenir l’oportunitat de participar aquest dissabte 4 de la jornada anual que organitzen conjuntament la Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques de Catalunya (FEEMCAT), la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM), la Societat Balear de Matemàtiques (SBM XEIX) i la Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana Al-Khwarizmi.

El tema de la jornada va ser l’ús de material manipulatius a l’aula de matemàtiques i va resultar una jornada de treball molt profitosa.

 

 

 

 

 

Vam poder escoltar una molt bona conferència de la Nicoleta Lanciano professora a la Università La Sapienza di Roma i animadora de la Scuola-laboratorio di Cenci (La Gemma m’ha comentat algunes de les idees que ha tret d’aquesta xerrada i en aquesta imatge us deixo les que crec que poden ser interessants per als mestres de matemàtiques de l’escola)

Vam poder passejar-nos pel preciòs pati de l’IEC on havia un munt de taules amb mestres i alumnes exposant les seves experiències d’aula amb materials.

XI_Jornades_d_ensenyament_de_les_matemàtiques___FacebookFotografies de la Palmira Garcia

Vam presenciar una tertúlia amb professors que van fer servir materials manipulatius durant tota la seva carrera i encara jubilats treballen per fomentar el seu ús.

IMG_1347T Vila (moderador), MA Canals, G Ramellini, C Burgués i D Barba

Vam haver de triar entre diferents tallers que s’oferien a la tarda. Tots els materials d’aquests tallers i de les taules del pati estan disponibles aquí.

One thought on “XI Jornada d’Eduacació Matemàtica

  1. Retroenllaç: Revista Suma N. 76 | Departament de Matemàtiques de l'Escola Sadako

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s